top of page

Vasvári Viktória

szülészet - szonográfia - tanácsadás

Mivel foglalkozom?

Hivatásom a szülészet, amelyet ultrahangszakértő képzéssel egészítettem ki. Az évek során szerzett tapasztalataimat Budapesten a TritonLife Medical Centerben és a Budai Corvin Egészségközpontban is kamatoztatom, emellett privát szülésznői tanácsadást is nyújtok, valamint a Szülőcsatorna nevű YouTube csatornára gyártom a saját tartalmaimat. 

Szülésznőként és gyakorló anyaként tudom, hogy a várandósság, a szülés, valamint a kisgyermekgondozás nem feltétlenül zökkenőmentes időszak.

Együttműködő partnereim

mc60_logo_2021_FINAL_horizontal_web.png
cropped-uj-logo.png
logo-cbc-g-hu.png
intimalogo.png

Egy kicsit magamról

Szülésznői tanulmányaimat Budapesten a Semmelweis Egyetemen folytattam, a szonográfusi szaktudást pedig ezt követően Győrben, a Széchenyi István Egyetemen szereztem. Munkám során a fővárosban és vidéken, kórházban és magánrendelőben is gyűjtöttem tapasztalatokat

Mindemellett az oldalamon blogot vezetek a várandóssággal és a szüléssel kapcsolatos örök és aktuális kérdésekről. Célkitűzésem, hogy minden kismama (és érdeklődő) számára szakmai alapokon nyugvó információt tudjak átadni. Az internet világában nem könnyű eligazodni és a számunkra megfelelő választ megtalálni, de lehet, hogy nem is feltétlenül szükséges. Ha akad egy olyan szakember, akitől bármit megkérdezhetsz az nagyban segíthet a nyugodt és biztonságos várandósságban. 

Szonográfusként szeretném a várakozással teli hónapokat képekbe önteni, ezzel is betekintést biztosítva a magzat különböző fejlődési stádiumaiba. A babamozi alkalmával a család bármely tagja szemlélheti a születendő gyermeket.

Services

"Viki szülésznőt az egyik kedves ismerősöm ajánlotta. Amikor felkértem sajnos nem tudott elvállalni, mert a szülés dátumom megegyezett az esküvője dátumával. Viszont a sors és a kisfiam bizony úgy határozott, hogy nekünk Vikire van szükségünk a nagy napon. Vikinél jobb szülésznőt nem is kívánhattunk volna. Az első másodperctől kezdve velünk volt, minden lépést, történést elmondott, mi mit követ. Végig támogatott, segített, bíztatott, ha kellett lelket öntött belém, mikor úgy éreztem nem bírom tovább. Kedves, lelkiismeretes, segítőkész, támogató és mosolygós szülésznőnek jellemezném, akinek ez nem csak munka, amit el kell végezni, hanem egy igazi hivatás. Vikit csak ajánlani tudom minden kedves kismamának!"

Mónika

Írj nekem!

Ha a fentiek alapján úgy gondolod, hogy kapcsolatba lépnél velem mást sem kell tenned, minthogy az alábbi címre írj nekem egy e-mailt. Bármelyik szakterületemről is lenne szó, fordulj hozzám bizalommal!

E-mail: szuleszno@vasvariviki.com

Social Media felületek:

  • Instagram
  • Youtube
  • Facebook

Köszönöm!

bottom of page