Vasvári

Viktória

szülészet - szonográfia - tanácsadás

Szülésznőként és gyakorló anyaként tudom, hogy a várandósság, a szülés, illetve a soron követő időszak nem feltétlenül zökkenőmentes. Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy mindegyik periódust szeretettel meg lehet élni.

Hivatásom a szülészet, amelyet a szonográfus - vagyis az ultrahangszakértő - képzéssel egészítettem ki. Az évek során szerzett tapasztalataimat Budapesten, a Villa Medicina szülészeti- és nőgyógyászati rendelőben kamatoztatom.

HEW-2020-02@2x.png

Mivel foglalkozom?

Szülésfelkészítés - Szonográfia  - Babamozi - Szülésznői tanácsadás - Továbbképzés

Mi mennyibe kerül?

Több helyen is meg tudjátok nézni, hogy melyik szolgáltatás pontosan mennyibe is kerül a Villa Medicinában. 

Ezek közül az egyik lehetőség, hogy ide attintasz. Ez a Villa Medicina honlapjára navigál Téged, ahol meg tudod nézni az árakat, sőt, ez utóbbi oldalon láthatod, hogy az adott napokon van-e még szabad hely.

Együttműködő partnereim

villa-medicina-logo-iub-rezgyongy-baller
intimalogo.png

Együttműködő partnerem a Villa Medicina nőgyógyászati diagnosztikai központ, ahol remek szakembereket találtok. Együttműködő médiapartnerem a www.intima.hu website, ahol nem csak az írásaimat, hanem rengeteg hasznos egészségügyi információt és  véleményt is találhattok.

Egy kicsit magamról

Szülésznői tanulmányaimat Budapesten a Semmelweis Egyetemen folytattam, a szonográfusi szaktudást pedig ezt követően Győrben, a Széchenyi István Egyetemen szereztem. Munkám során a fővárosban és vidéken, kórházban és magánrendelőben is gyűjtöttem tapasztalatokat, a Villa Medicina csapatát pedig évek óta erősítem. Itt az ideje, hogy a megszerzett tudást és tapasztalatokat most Neked is átadtjam. 

Mindemellett az oldalamon blogot vezetek a várandóssággal és a szüléssel kapcsolatos örök és aktuális kérdésekről. Célkitűzésem, hogy minden kismama (és érdeklődő) számára szakmai alapokon nyugvó információt tudjak átadni. Az internet világában nem könnyű eligazodni és a számunkra megfelelő választ megtalálni, de lehet, hogy nem is feltétlenül szükséges. Ha akad egy olyan szakember, akitől bármit megkérdezhetsz az nagyban segíthet a nyugodt és biztonságos várandósságban. 

Szonográfusként szeretném a várakozással teli hónapokat képekbe önteni, ezzel is betekintést biztosítva a magzat különböző fejlődési stádiumaiba. A babamozi alkalmával a család bármely tagja szemlélheti a születendő gyermeket.

 

"Viki szülésznőt az egyik kedves ismerősöm ajánlotta. Amikor felkértem sajnos nem tudott elvállalni, mert a szülés dátumom megegyezett az esküvője dátumával. Viszont a sors és a kisfiam bizony úgy határozott, hogy nekünk Vikire van szükségünk a nagy napon. Vikinél jobb szülésznőt nem is kívánhattunk volna. Az első másodperctől kezdve velünk volt, minden lépést, történést elmondott, mi mit követ. Végig támogatott, segített, bíztatott, ha kellett lelket öntött belém, mikor úgy éreztem nem bírom tovább. Kedves, lelkiismeretes, segítőkész, támogató és mosolygós szülésznőnek jellemezném, akinek ez nem csak munka, amit el kell végezni, hanem egy igazi hivatás. Vikit csak ajánlani tudom minden kedves kismamának!"

Mónika

Írj nekem!

Ha a fentiek alapján úgy gondolod, hogy kapcsolatba lépnél velem mást sem kell tenned, minthogy az alábbi címre írj nekem egy e-mailt. Bármelyik szakterületemről is lenne szó, fordulj hozzám bizalommal!

Cím: 1124 Budapest, Németvölgyi út 68. 

E-mail: szuleszno@vasvariviki.com

  • Facebook

Köszönöm!