top of page
Search
  • Vasvári Viktória

Online tanácsadás és szülésfelkészítés indul az otthon maradó kismamáknak

A koronavírus járvány miatt nagyon sokan (nagyon helyesen) döntöttek úgy, hogy szeretteik védelme érdekében - Győrfi Pál javaslatának megfelelően - otthon maradnak. Többeb jelezték, hogy ebben a helyzetben szakmai segítségre van szükségük. A legtöbb kismama érthetően csak nagyon ritkán, különösen indokolt esetben lép ki az utcára. Megfogadtam a javaslatokat és a Villa Medicinával közösen online szülésznői és szülésfelkészítő tanácsadást indítok mindazoknak, akik szeretnének szakmai segítséget, de nem akarnak kilépni az otthonaikból. Ez a VM E-Szülésznői tanácsadás nevet kapta.


Mindez nagyon egyszerűen működik, annyit kell csak tennetek, hogy a szuleszno@vasvariviki.com e-mail címemre vagy a Facebook oldalamra küldtök egy üzenetet, amelyben leírjátok, hogy szeretnétek konzultálni. Ezután én elküldök nektek egy tájékoztató levelet és nyilatkozatot, amelyet vissza kell küldenetek, majd megbeszélünk egy tetszőleges időpontot, amelyek valószínűleg szombatonként, illetve egyes hétköznapokon délután lesznek. A továbbiakban az időpontok vonatkozásában az igényeiteknek megfelelően változtathatok. Hogy mindez mennyibe kerül, arról a Villa Medicina honlapján vagy ide kattintva tájékozódhattok.


Praktikusan a tanácsadás 30 perces intervallumokra van bontva, így igény szerint mindenki akár csak egy pár rövid kérdést is feltehet. Volt már olyan kismama, aki többminderől szeretett volna tájékozódni, ezért egymás utáni 30 perceket vett igénybe, így minden kérdésére választ kaphatott. Előzetes felkészülés, leletek nem szükségesek, hozzátok magatokkal a kérdéseiteket, amelyekre mind megpróbálok a lehető legjobban válaszolni.


Mindenkit várok sok szeretettel :)

587 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page